Em trasllado!

El bloc Innovar per Internet es va crear per donar suport a les activitats formatives basades en el llibre del mateix títol de Jordi Graells portades a terme entre 2007 i 2008. Aquests cursos eren impartits per Jordi Graells, amb el meu suport si es realitzaven a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

 

 

Entre 2009 i 2010, han estat publicats en aquest bloc diversos articles meus, amb el permís de Jordi Graells, però ha arribat el moment de la independència i la meva carrera en solitari 🙂

D’ara endavant podreu accedir als meus articles des del nou bloc L’ase quàntic, que també conté els articles publicats a Innovar per Internet entre 2009 i 2010, així com alguns de l’etapa anterior.

Espero que el nou bloc us agradi!!!  

Xavier Lasauca i Cisa

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Em trasllado!

Els comentaris estan tancats.